Du er her:   Hjem   ›   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Rustad skole

Rustad skole

Rustad skole[1]

Om Rustad skole

Adresse: Bestemorsvei 2, 1434 Ås
Epostadresse: rustad.skole@as.kommune.no

Rektor: Nina Krogh

SFO-leder: Fredrik Jansson
Epostadresse: rustadsfo@as.kommune.no

RUSTADTUNET
Koordinator/fagansvarlig: Nina Langvatn

Virksomhetsinformasjon

Vi er en barneskole, 1-7, og har for tiden 380 elever fordelt på 16 grupper.

Rustad skole har egen avdeling for elever med særskilte behov og funksjonshemminger.

Rustad skole er godkjent som Dysleksivennlig skole. Vi har et system for tidlig innsats. Leseveileder og spes.ped.teamet bistår med kartlegging, veiledning og gjennomføring av tiltak, med vekt på 1.-4. trinn.

2019-11-28 Barn- og unges kommunestyremøte Foto Ivar Ola Opheim

Stort engasjement i barn- og unges kommunestyremøte

Elever fra alle grunnskolene møttes for å fordele penger til skolemiljøtiltak til de enkelte skoler, og å vedta hvem som får Ås kommunes miljøvernpris for barn ...
Skolestart

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2020-2021

Barn som er født i 2014 vil i oktober/ november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.
Ola Nordal klipper noren under åpningen av nye Rustad skole 2019.

Nye Rustad skole offisielt åpnet

Onsdag var det klart for høytidelig åpning med snorklipping og taler for nye Rustad skole.